Dezvăluiri șocante despre avionul dispărut. Vezi ce transporta

Informaţii șocante despre  cazul avionului dispărut cu 239 de pasageri la bord, de două săptămâni. Aeronava avea la bord o încărcătură periculoasă, lucru ascuns până în prezent publicului.

 Aeronava avea la bord o încărcătură periculoasă, respectiv  baterii litiu-ion, cunoscute ca fiind foarte inflamabile. Totuşi, jurnaliştii de la The Telegraph spun că la bordul avionului nu au fost raportate probleme tehnice sau erori umane, până în momentul dispariţiei.

Directorul companiei Malaysian Airlines a dezvăluit că la bordul aeronavei dispărute se afla o încărcătură impresionantă de baterii litiu-ion. Aceste mărturii întăresc ipoteza potrivit căreia un incendiu ar fi dus la dispariţia aeronavei.

Ipoteza unei probleme tehnice la bord care implică o eliberare de vapori toxici ar putea fi acreditate de către această nouă descoperire, care pune mari probleme companiei aeriane, deoarece nu a reușit să se conformeze cu normele internaționale privind transportul de materiale periculoase împreună cu transportul de persoane, scrie itele.fr

Componentele, folosite la telefoanele mobile şi la laptop-uri, au provocat aproximativ 140 de incidente în timpul curselor aeriene, în ultimii 20 de ani. Ele au fost clasificate ca fiind periculoase de către Organizaţia Internaţională a Aviaţiei Civile.

Sursa citată amintește de precedentul unui zbor Japan Airlines, din 2013, când o cursă a fost deviată din cauza comportamentului acestor substanțe periculoase, care prezintă un risc de a se inflama dacă se află în apropiere în cala avionului.

Totuşi, jurnaliştii de la cotidianul britanic The Telegraph susţin că au intrat în posesia transcriptului conversaţiei dintre copilot şi turnul de control, şi nu s-a discutat despre vreo problemă tehnică. La două minute după ultimul mesaj al zborului malaezian, însă, sistemul de comunicaţii de la bord a fost oprit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel