Dăncilă îl trage la răspundere pe Iohannis: Sunteți dator să veniți în fața oamenilor!

Viorica Dăncilă îl trage la răspundere pe Klaus Iohannis.

'Domnule Iohannis, v-am chemat la o dezbatere și ați refuzat, chinuindu-vă, în mod caraghios, dar arogant, să dați o explicație. Nu ați reușit. V-am cerut totodată să ieșiți public și să explicați românilor de unde are Rareș Bogdan informații despre activitatea procurorilor și cum se face că toți cei care vă sunt contracandidați la un moment dat se trezesc cu anchete și dosare. Nici explicația asta nu ați reușit să o dați.

Și știți ce nu ați mai reușit, domnule Iohannis? Nu ați reușit să faceți nimic bun pentru această țară. Și nu doar de-a lungul mandatului dumneavoastră, ci nici după ce ați dat jos Guvernul pe care, anterior, l-ați blocat sistematic, chiar cu încălcarea Constituției. Tot ce ați făcut în ultimele luni a fost un demers oportunist, electoral, din care românii nu au avut nimic de câștigat. Ați aruncat țara în haos și ați blocat activitatea Guvernului, întârziind pensiile și salariile românilor.

Și ați venit la Palatul Victoria și ce ați făcut? În afară de a vă binecuvânta personal miniștrii cheie care, din primele zile, au început să dea afară oameni, să amenințe cu eliminarea subvențiilor, cu tăierea salariilor, cu închiderea spitalelor și cu renunțarea la programul de creștere a pensiilor și a salariului minim.

Acești umili executanți ai dumneavoastră, domnule Iohannis, nu au făcut nimic pentru oameni. În schimb, în încercarea de a-și acoperi incompetența, ies și vorbesc tot felul de prostii. Cum ar fi domnul Cîțu și realitatea dumnealui paralelă. Pe acest domn Cîțu l-a invitat la o dezbatere fostul ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici. Păstrând modelul stăpânului dumnealui, actualul ministru al Finanțelor a refuzat orice dezbatere.

Acest lanț de refuzuri și această teamă a Președintelui și a actualului Guvern de a vorbi cu oamenii sunt îngrijorătoare pentru soarta țării. Înseamnă că avem la putere niște aroganți, niște autosuficienți, niște oameni politici care au fost aleși de români, dar care refuză să le vorbească!

De aceea, domnule Iohannis, vă informez că miniștrii Guvernului Dăncilă au transmis astăzi scrisori de invitație la dezbatere către miniștrii din Guvernul dumneavoastră. Este urgentă nevoie de discuții cu acești oameni care au pe mână soarta românilor!

Domnilor miniștri, sunteți așteptați la dezbateri cu fostul Executiv!

Domnule Iohannis, vă aștept la dezbatere în fața românilor! Oamenii vă așteaptă, domnule președinte, pentru că sunt cei ce v-au ales și sunteți dator să veniți în fața lor!' a scris Viorica Dăncilă, pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel