Detalii cutremurătoare despre autorul accidentului grav din Chitila

Noi detalii ies la iveală despre șoferul care şi-a pierdut viaţa în urma unui accident grav petrecut pe Şoseaua Chitila din Capitală, duminică seară, când a lovit în plin pe o trecere de pietoni o familie care traversa strada, provocând moartea celor doi soţi şi rănirea copilului lor de trei ani. 

Pe lângă faptul că bărbatul nu avea permis, el era deja trimis în judecată. Tocmai pentru că a mai condus deşi nu avea dreptul să o facă, scrie realitateatv.net

În urma accidentului produs, duminică seară, pe Șoseaua Chitilei, trei persoane au murit şi alte două au fost rănite. Şoferul, Valentin Micuţ Fieraru, conducea o maşină înmatriculată în Italia când a spulberat doi oameni care traversau strada cu copilul lor în apropierea unei staţii de tramvai din Chitila.

Este vorba despre o femeie însărcinată în opt luni şi soţul acesteia, care au murit pe loc. Apoi, maşina a intrat pe contrasens şi s-a izbit puternic de alte două autoturisme care circulau regulamentar. Vinovatul a murit şi el, ulterior, la spital.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel