Derby FCSB-Dinamo: Gabriel Torje, calcule pentru play-off. Miriuţă, sceptic

Gabi Torje, Dinamo, speră la o victorie, duminică, cu FCSB care să le garanteze accederea în play-off, iar antrenorul Miriuţă se teme de steliştii Budescu şi Tănase.

Fotbalistul echipei Dinamo, Gabriel Torje, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că o victorie în derby-ul cu FCSB de duminică poate asigura în proporţie de 90% calificarea formaţiei sale în play-off-ul Ligii I.

'Cea mai frumoasă amintire dintr-un derby este golul înscris de mine în Ghencea când am câştigat cu 1-0. Sper ca istoria să se repete şi să câştigăm mâine pentru că avem nevoie de 3 puncte. Cu o victorie mâine cu FCSB în proporţie de 90% suntem calificaţi în play-off. Cred că vor fi minimum 30.000 de spectatori la meci. Mi-aş dori să fie un stadion plin pentru că adversarii îşi pot pierde din calităţi şi din elanul victoriei de joi. Cei de la FCSB au făcut un joc foarte bun cu Lazio, care, chiar dacă nu a avut prima linie de jucători, e o echipă valoroasă. Dar nu ne interesează ce au făcut sau ce vor face ei în returul cu Lazio', a spus Torje.

Miriuţă (Dinamo) - FCSB are jucători valoroşi...

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Vasile Miriuţă, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că 'Suntem pregătiţi pentru meci, sper ca mâine seară să fim la 100%. Pe stadion nu vor fi 30-35.000 de spectatori, vor fi 30-35.000 de dinamovişti care sunt sigur că ne vor împinge de la spate. FCSB e o echipă bună, cu jucători de valoare, trebuie să recunoaştem. Budescu, Tănase sunt jucători foarte buni, periculoşi la fazele fixe. Trebuie să fim atenţi. Dar am mare încredere în jucători şi în faptul că vom avea ca de fiecare dată al 12-lea jucător în tribune. Indiferent cine va juca la ei, noi trebuie să fim puternici mâine, să arătăm atitudine şi determinare. Probleme nu vor fi, asta vă garantez', a spus tehnicianul.

[citeste si]

Antrenorul şi-ar fi dorit ca toate echipele care se luptă pentru calificarea în play-off să joace în ultimele două etape ale sezonului regulat la aceeaşi oră.

Echipa de fotbal Dinamo întâlneşte, duminică, de la ora 20,45, pe Arena Naţională din Capitală, formaţia FCSB, într-o partidă contând pentru etapa a 25-a a Ligii I.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel