Demitere Boloni. Apreciere a unui jucător

Boloni
Boloni

'Îmi place antrenorul, vreau să rămână', a declarat Didier Lamkel Ze, jucătorul lui Royal Antwerp, formaţie pregătită de Ladislau Boloni, tehnician care s-a confruntat cu riscul demiterii în ultima perioadă.

  Internaţionalul camerunez a fost sclipitor în meciul câştigat duminică (2-1) în faţa lui FC Bruges, echipă ce era neînvinsă în actuala ediţie a campionatului Belgiei. Lamkel Ze a dat semnalul atacului şi a făcut asta pentru Ladislau Boloni, scrie site-ul walfoot.be.

Susținător nesperat



'Eu ştiam că antrenorul este sub presiune după înfrângerea de la Mouscron. Noi ştiam că el poate fi dat afară, dar eu nu voiam asta. Îmi place acest antrenor şi vreau să rămână. Lupt pentru el. În ochii mei el este foarte important', a mărturisit extrema cameruneză. Aceste cuvinte sunt cu atât mai remarcabile cu cât Boloni a fost aspru cu fotbalistul său. 'Am nevoie de asta, de un antrenor strict. Altfel, aş fi capabil să mă ţin zi de zi de glume', a explicat camerunezul cu zâmbetul pe buze.



Echipa în revenire




Coechipierul său Ritchie De Laet a spus şi el că jucătorii lui Antwerp sunt în continuare alături de Boloni. 'Noi îi eram datori cu ceva antrenorului după meciul pierdut cu Mouscron. Sper că această victorie e suficientă pentru a-i stabiliza poziţia. Acum doi ani, nimeni nu se gândea că Antwerp va reuşi asemenea performanţe, ce a făcut el pentru club e extraordinar', a afirmat De Laet. Boloni o pregăteşte din vara lui 2017 pe Antwerp, cu care a obţinut rezultate bune în primii doi ani, însă echipa a avut o perioadă mai slabă în actualul sezon. În clasament, gruparea flamandă este acum pe locul 6, cu 24 de puncte şi un meci mai puţin disputat, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel