Demisii după incendiul din Bamboo. Carmen Dan: Bineînțeles!

Carmen Dan
Carmen Dan

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a spus, la Antena 3, că Bamboo avea timp să-și ia autorizațiile până-n vara acestui an. 

Ministrul a precizat că 22 de persoane au sunat pe numărul de urgență, toate fiind aparținătoare. Nicio persoană nu este dată dispărută până acum. 

Cât despre demisii, Carmen Dan a afirmat că ”Bineînțeles că după ce vom face verificările necesare, îi vom anunța pe cei care se fac vinovați. Bineînțeles că asta se va face”. 

Ministrul de Interne a mai spus, la Digi 24: ”Pot să vă confirm că s-au făcut verificări, s-au făcut controale începând din 2009, de când avem informaţii că s-a eliberat un aviz de securitate la incendiu, controale care au fost intensificate şi după evenimentul Colectiv. În prezent sunt acele verificări. Au considerat că nu le pot face decât specialiştii, cei care aplică legea, motiv pentru care noi nu am ieşit în spaţiu public cu informaţii”.

Carmen Dan spune că ultimul control a avut loc în luna noiembrie 2016.

”Răspunderea pentru funcţionare este exclusiv a beneficiarului, dar pe lege există un termen de obţinere a acestei autorizaţii, până la 30 iunie 2017”, a mai spus Carmen Dan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel