Demisie Negrescu. Dăncilă: Am sperat să vină să continuăm

Victor Negrescu
Victor Negrescu

Premierul României, Viorica Dăncilă, a vorbit despre decizia lui Victor Negrescu de a demisiona din funcția de ministru al Afacerilor Europene cu doar două luni înainte de preluarea președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene.

Am sperat că domnul ministru Negrescu să vină să continuăm această discuție. Cred că în orice decizie trebuie să fie o decizie luată de întreaga echipă. Domnul ministru și-a dat demisia. A fost dorința dânsului, nu pot să o comentez. A făcut treabă bună până acum, s-a implicat. Eu trebuie să privesc mai departe, să vedem cum gestionăm în continuare și să avem o președinție de succes. A fost opțiunea dumnealui. Nu pot să o comentez., a declarat Viorica Dăncilă.

Întrebată de jurnaliști dacă lui Victor Negrescu i s-ar fi tăiat din atribuțiile pe care le avea la Ministerul Afacerilor Europene având în vedere informațiile vehiculate în presă, Viorica Dăncilă neagă cu vehemență acest lucru.

Neg cu vehemență acest lucru. Domnului Victor Negrescu nu i s-a tăiat nicio atribuție. Eu am lucrat cu Victor Negrescu de-a lungul întregului an pentru președinție. Am lucrat împreună pe fiecare dosar, ne-am consultat pe fiecare lucru, tocmai pentru ca rezultatele să fie foarte bune., a adăugat Premierul României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel