Demisie Dăncilă. Fifor: Trebuie o replică viguroasă

Plângere penală Dăncilă. Mihai Fifor: Acelaşi scenariu. Punct cu punct
Plângere penală Dăncilă. Mihai Fifor: Acelaşi scenariu. Punct cu punct

Ministrul Apării Naționale susține că PSD trebuie să acționeze cu promptitudine după acțiunea lui Ludovic Orban la adresa premierului.

Vicepreşedintele PSD Mihai Fifor a declarat, sâmbătă, în cadrul Comitetului Executiv al PSD Timiş care a adoptat o rezoluţie de susţinere a premierului Viorica Dăncilă, că social-democraţii trebuie să ofere "o replică riguroasă şi susţinută" la "tentativa de a destabiliza din nou guvernarea României şi (...) ţara".

"Nu putem asista pasivi"

"Tema cea mai importantă de dezbatere a fost aceea generată de plângerea penală depusă de Ludovic Orban împotriva premierului României. Cred că unanimitatea cu care a fost votată rezoluţia de susţinere spune totul despre faptul că şi organizaţiile PSD din regiunea vest nu pot da decât un singur mesaj, anume acela că nu putem asista pasivi la modul în care se încearcă discreditarea premierului României într-un moment ca acesta, iar PSD trebuie să dovedească solidaritate şi unitate şi să ofere o replică riguroasă şi susţinută la această tentativă de a destabiliza din nou guvernarea României şi de a destabiliza pe această cale, ţara", a spus Fifor.

vezi si Tăriceanu, mesaj de forță. Poziționare clară în scandalul momentului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel