Demersul lui Cezar Preda. Ce îi cere lui Boșcodeală

Deputatul PNL de Buzău Cezar Preda, co-președinte al organizației județene a PNL, a pus la punct o nouă inițiativă pentru cetățenii municipiului.

Împreună cu membrii PNL Buzău, el va demara o campanie de strângere de semnături, sub genericul „Copiii noștri au nevoie de sănătate", prin care buzoienii să-l determine pe primarul Constantin Boșcodeală să facă demersurile necesare redeschiderii Bazinului Olimpic, în special pentru tinerii din unitățile de învățământ din municipiu – care ar putea avea acces gratuit la înot , dar și pentru ceilalți cetățeni.

„Acum, buzoienii semnează pentru ei, pentru copiii lor, pentru viitorul modern al unui oraș care a rămas încremenit în trecut. Acum, cei care au promis că, votându-i, ne vor face viața mai bună și orașul sigur, atractiv, cu viitor, vor fi obligați de semnăturile noastre să redeschidă Bazinul Olimpic, să ne învețe copiii din școli să înoate, să ne permită să ne relaxăm cu toții.

În timp ce unii huzuresc în continuare pe funcții furând și drenând banii publici către prieteni, iar alții își lansează candidaturi la Primărie virtual și cu promisiuni că, la Sfântu' Așteaptă, le vor prezenta buzoienilor și oferta, eu, care nu candidez la funcția de primar, îmi propun ca, trimestrial, buzoienii să ceară primarului și consilierilor să le rezolve câte o problemă importantă pentru noi toți. Aceasta deoarece ne-am convins că sunt prea ocupați ca să le vadă!", a declarat deputatul Cezar Preda pentru Opinia Buzău.

Bazinul Olimpic, aflat în proprietate privată, a fost închis în primăvara anului 2014, după ce o colaborare similară între societatea care deține bazinul și Consiliul Județean s-a încheiat din motive rămase, până acum, neelucidate. De atunci, proprietarul societății res­pective, omul de afaceri Costică Lepădatu, a făcut numeroase demersuri către Primărie în sensul redeschiderii bazinului. Acesta a declarat că în ultima adresă pe care a făcut-o, în urmă cu mai bine de un an, oferea municipalității Bazinul în administrare, cu titlu gratuit; unul dintre argumentele sale era și acela al rezultatelor obținute de copii din Buzău care s-au antrenat la bazin, ­res­pectiv mai multe titluri de vicecampion național. Primăria nu a dat vreun răspuns niciuneia dintre adresele trimise de către deținătorul Bazinului Olimpic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel