EXCLUSIV  DEMENȚĂ de NEIMAGINAT cu școlile! Părinții se REVOLTĂ: Asta e ADEVĂRATA problemă!

Cîmpeanu nu a luat în calcul repetarea anului școlar
Cîmpeanu nu a luat în calcul repetarea anului școlar

Normele pentru elevi au fost gândite de oameni care stau prin birouri, nicidecum de specialiști care merg pe teren să vadă dacă regulile lor au vreo aplicare în realitate.

O mamă a cărei elevă este clasa întâi ne-a povestit ce debandată este, de fiecare dată, când merge să-și ia fetița de la școală. De ce? Pentru că părinților nu li se permite accesul în curtea școlii. Astfel sunt obligați să aștepte pe trotuar, corp lângă corp, în timp ce pe lângă ei trec pietoni.

”Nu suntem lăsați să ne așteptăm copiii în curtea școlii! Stăm și așteptăm lângă poartă. Ca urmare, pe un trotuar de un metru și jumătate stau o sută de părinți, ca sardelele, în timp ce iese câte o învățătoare, scoate capul pe poartă și-o strigă pe mama lui Ionescu să vadă dacă a venit să-și ia copilul. Și tot așa.

Toată acțiunea aceasta durează mult, dar problema este că se creează îmbulzeală. S-au luat măsuri pentru a păstra distanța fizică, dar tocmai aceste măsuri duc la aglomerație. Este o demență ce se întâmplă, să nu fim lăsați în curtea școlii... Sau măcar de am fi chemați pe rând cumva... S-ar putea găsi soluții. Vrem să fim lăsați să intrăm în curtea școlii pentru a ieși organizat cu copiii. Asta e adevărata problemă!”, ne-a povestit mama unei eleve de clasa întâi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel