Decizie a YouTube. Milioane de clipuri şterse

8,3 milioane de clipuri au fost şterse de pe platforma YouTube în numai trei luni.

YouTube a eliminat de pe platformă nu mai puţin de 8,3 milioane de clipuri în numai trei luni, în perioada octombrie-decembrie 2017. Google, compania care deţine YouTube a declarat faptul că marea majoritate a clipurilor care au fost şterse erau fie spam, fie încercări ale unor utilizatori de a încărca pe platformă conţinut explicit, pentru adulţi. 

La momentul examinării, 6,7 milioane de clipuri, adică 75,9% au avut vizualizări zero la momentul examinării. Compania a anunţat, de asemenea, că a lansat o interfaţă prin intermediul căreia toţi cei care au raportat ca fiind nepotrivite anuminte clipuri pot vedea statusul sesizării depuse. 

[citeste si]

28,7 milioane de clipuri au fost raportate în numai trei luni

Din octombrie şi până în decembrie 2017, potrivit www.thesun.co.uk, au fost raportate de către utilizatori 28,7 milioane de clipuri. După tipul de conţinut reclamat, situaţia se prezintă după cum urmează: conţinut sexual explicit - 9milioane (30%); spam sau înșelătorie - 8 milioane (27%); clipuri abuzive sau care incită la ură - 4,6 milioane (16%); violenţă sau respingătoare - 4 milioane (14%); acte dăunătoare sau periculoase - 2.3milioane (8%) abuz asupra copiilor - 1,6 milioane (6%); promovează terorismul - 491.000 (2%)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel