Decizia CCR pe completurile nespecializate, amânată din cauza presiunii. Cătălina Porumbel, reacţie: Mai putem avea încredere?

Florin Răvdan / 03 iul 2019 / 17:37 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Cătălina Porumbel, moderatoarea emisiunii "Ediţie Specială" de la Antena 3, a reacţionat la acuzele aduse de fostul judecător CCR, Petre Lăzăroiu. Acesta a spus că decizia CCR pe completurile nespecializate nu a fost dată în timpul procesului lui Liviu Dragnea din cauza presiunilor. 

"Ca cetăţean, eu pot să mai am încredere în aceşti judecători ai CCR, în integritatea lor profesională, că în deciziile lor sau în astfel de momente vor lua hotărârile corecte, dacă într-un astfel de moment oamenii s-au făcut practic dispăruţi, că nu aţi avut complet, poate cineva să mai aibă încredere în colegii dumneavoastră, care au spus că amână pentru că sunt presiuni? Poate să mai aibă cineva încredere că îşi vor face treaba în situaţii tensionate ca aceasta?", a spus Cătălina Porumbel. 

Decizia CCR, amânată din cauza presiunilor 

 

"S-a amânat pentru că foarte mulţi colegi nu au suportat presiunea şi au zis că e mai bine să se amâne pentru plenul următor. Când patru judecători spun că nu vor să judece, nu se mai poate judeca în complet de doar cinci judecători. Nu s-a vrut atunci, asta este! Pentru că colegilor mei le-a fost teamă, în acea conjunctură, să mai judece. A fost prea mare presiunea!", a spus Petre Lăzăroiu la Antena 3. 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24