De Mărțișor, primăvară artistică la Torino

poza
poza

Președintele PSD Diaspora, deputatul Cristian Rizea, a participat duminică, 4 Martie 2012, alături de secretarul general PSD Diaspora, Marian Popescu și reprezentanții PSD Italia, la evenimentul „Toți împreună” din Torino. La început de primăvară, cei peste 300 de români prezenți la eveniment au apreciat spectacolul susținut de artiștii români, dar și mărțișoarele pregătite pentru reprzentantele sexului frumos.

La evenimentul organizat de PSD Diaspora, care a strâns peste 300 de români au cântat pentru români tinere talente ale muzicii clasice și populare, precum Denisa Curtașu și Gabriela Băncilă , iar recitalurile Alinei Sorescu și Victor Socaciu au ridicat sala în picioare, informează un comunicat de presă.

Au participat, de asemenea, personalități politice din cadrul PSD Italia și oficialitatăți din cadrul Primăriei Torino, care au pus la dispoziție moderna sală de evenimente „Casa del Teatro Ragazzi e Giovani” din Corso Galileo Ferraris 266, unde a avut loc spectacolul.

„M-am simtit foarte onorat să particip, la începutul primăverii, alături de sute de români la un eveniment artistic, în Torino. Este minunat să resimți modul în care românii din afara granițelor țării transmit spiritul autentic românesc și adevăratul sentiment de a fi român.” a declarat deputatul Cristian Rizea.

La finalul evenimentului, organizat de PSD Torino, împreună cu Asociația Casa Italia președintele PSD Diaspora, alături de echipa PSD Italia, au oferit mărțișoare tuturor domnișoarelor și doamnelor prezente la spectacol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel