De la gimnastică, la sinucidere și filme pentru adulți. Povestea DISPERATĂ, demnă de scenariu de film

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Verona van de Leur, povestea uneia dintre cele mai mari gimnaste cu o viață demnă de un scenariu de film. 

Verona van de Leur este o fostă gimnastă olandeză, recunoscută la nivel internațional pentru performanțele ei și a cărei povestea a atras atenția publicului larg.

În urma unei accidentări, Verona avea să primească prima lovitură cu viața și asta pentru că la 22 de ani, a fost nevoită să se retragă din viața sportivă. De aici, viața ei este demnă de scenariul unui film. A vrut să se sinucidă, a stat la închisoare și mai apoi a devenit actriță de filme pentru adulți.

Viața Veronei, scenariu de film

A început primele ore de gimanstică la vârsta de 5 ani, iar după ani și ani de muncă a devenit comoara sportului olandez. La 14 ani a devenit una dintre cele mai mari gimanste, după ce a luat două medalii la Campionatele Europene ale junioarelor și ulterior medalii la Campionatele Europene, Mondiale şi în finalele de Cupă Mondială.

În plus, în anul 2002, când avea vârsta de 17 ani, a fost desemnată cea mai bună sportivă din Olanda a anului şi era văzută ca o mare speranţă olimpică pentru Atena, în 2004.

Prima lovitură puternică avea să vină în urma unei accidentări, care i-a spulberat visul de a se califica la Jocurile Olimpice și de a mai face performanță în acest domeniu. Anunțul ei a fost inevitabil, iar la 22 de ani s-a retras definitiv din gimanstică. 

Părinții au dat-o afară din casă

Părinţii Veronei nu au înțeles decizia gimnastei și i-au reproşat că a întors spatele unor potenţiale câştiguri. În acele momente dificile, pe lângă faptul că nu a primit sprijinul familiei, a fost dată afară din casă și nu a mai primit bani din partea tatălui, bani care i se cuveneau din câștigurile din gimnastică. 

„Pentru părinții mei banii erau mai importanţi decât propria lor fiică. Am încercat încuietorile, aveam cheie pentru că locuiam acolo, şi nu au mers. M-am gândit că e o greşeală, iniţial. Ei nu au răspuns, nu au deschis şi ulterior mi-am dat seama că nu mai eram binevenită acolo", a declarat Verona, citează CNN.

A ajuns la închisoare

Verona a fost nevoită șă-și găsească dreptatea în instanță, așa că și-a dat tatăl în judecată și a primit de la acesta 100.000 de dolari.

Banii i-a cheluit rapid și împreună cu iubitul ei, au ajuns să locuiască în maşină şi să mănânce alimente furate din magazine. Din disperare, Verona a ajuns să şantajeze doi amanţi, motiv pentru care a stat 72 de zile în închisoare.

„Ştiu că nu a fost în regulă şi regret că nu am găsit altă opţiune ca să fac rost de mâncare. Poate e mai bine că am fost pedepsită să stau 72 de zile la închisoare ca să realizez că am greşit", a mai spus ea. 

De la gimnastă, la actriţă în filme pentru adulți. A vrut să se sinucidă


După ce a ieşit din închisoare, din disperarea de a se întreține, Verona s-a apucat de videochat, iar apoi a început să facă videoclipuri cu iubitul ei. 

„Am văzut-o ca pe o oportunitate. Era un contract mare, aşa că simţeam că pot să construiesc ceva, să-mi încep afacerea. Am început ca model pentru web. Nu era contact fizic. Nu eram obişnuită să pozez nud atunci", a completat.

„Am mers lângă şina de tren şi am numărat de la 10 la 0 şi nu am sărit", îşi aminteşte ea despre momentul în care a vrut să se sinucidă.

Acum, la vârsta de 34 de ani, Verona van de Leur spune că acel moment i-a dat putere şi a învăţat „să se bucure de fiecare moment din viaţă", ba mai mult, după 13 ani, este încă împreună cu iubitul care a trecut alături de ea prin cele mai dificile momente. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel