De Ce nu mai poate alăpta Carla Bruni

article-0-0E7F1FFB00000578-70_310x314
article-0-0E7F1FFB00000578-70_310x314

Alegerile prezidențiale din Franța provoacă și victime colaterale. Este cazul ”Primei Doamne” a Hexagonului, Carla Bruni, care nu mai poate alăpta din cauza stresului provocat de alegeri, potrivit unei reviste franceze.

Carla Bruni, în vârstă de 44 de ani, suferă de un ”șoc psihologic real” în urma insultelor brutale aduse soțului său în timpul campaniei pentru alegerile prezidenţiale din Franţa, astfel încât a fost nevoită să întrerupă alăptarea fiicei sale, Guilia, potrivit Daily Mail.

Fostul supermodel se "plânge frecvent", are insomnii și se enervează aproape din orice, fiind afectată de lupta intensă care se duce în campania electorală pentru Palatul Elysee.

Recent, Nicolas Sarkozy a fost acuzat că ar fi primit bani de la regimul Gaddafi, pentru campania din 2007. Parchetul din Paris a deschis o anchetă împotriva site-ului care a publicat informaţiile, după o plângere a preşedintelui francez.

În pofida faptului că ”Prima Doamnă” a Franței este susținută în creșterea micuței de mama și sora sa, pentru a se putea alătura în campanie soțului său, Carla Bruni se  pare că nu este pregătită a face față atacurilor caracteristice unei campanii prezidențiale.

Nicolas Sarkozy este cotat cu şansa a doua la cel de-al doilea scrutin la prezidențiale, care va avea loc pe 6 mai, după contracandidatul său, Francois Hollande.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel