De ce nu a fost propus Mihai Fifor în locul Rovanei Plumb

Mihai Fifor FOTO AGERPRES
Mihai Fifor FOTO AGERPRES

Radu Tudor l-a întrebat, marți seară, pe Mihai Fifor de ce nu a fost propus de PSD drept comisar european din partea României.

„Să lămurim și lucrul acesta. Ieri, după respingerea colegei mele Rovana Plumb, o chestiune care, până la urmă, nu are nimic de-a face cu buna funcționare a unei instituții extrem de serioase – mi-aș fi dorit să nu mai vorbim despre dublu standard în zona Parlamentului European sau Comisiei Europene. Colega noastra a fost respinsă pe un joc politic și nimic mai mult. Un joc politic ce defavorizează România și cred eu că a fost profund incorect.

Dincolo de lucrul acesta, da, a fost o discuție referitoare la nominalizarea mea. Premierul României a spus cât se poate de clar că este o decizie pe care o ia Comitetul Executiv Național, așa cum este absolut firesc. Astăzi s-a decis clar ca nominalizarea domnului Dan Nica să rămână, pentru că este unul dintre europarlamentarii cu cea mai mare experiență pe care îi avem. Un om care are tot respectul partidului nostru și nu doar al nostru", a spus Mihai Fifor, marți seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Punctul de întâlnire".

„Era onorant pentru mine, o responsabilitate foarte mare, dar este important ca acolo să meargă cel care are șansele cele mai mari să fie acceptat. Cred că Dan Nica este soluția cea mai bună, un om cu mare experiență", a adăugat Mihai Fifor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel