EXCLUSIV  De ce a lipsit Rareș Bogdan de la dezbaterea DCNEWS: Mi s-a interzis să vorbesc

Rareș Bogdan
Rareș Bogdan

Rareș Bogdan, cel care deschide lista candidaților PNL pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, a revenit la DCNEWS, joi, cu dezvăluiri din campania electorală. La începutul interviului, Rareș Bogdan a explicat de ce a lipsit de la dezbaterea electorală organizată de DCNEWS.

Joi, Rareș Bogdan a explicat de ce nu a fost prezent la dezbaterea electorală organizată în platoul DCNEWS alături de Rovana Plumb (PSD), Norica Nicolai (ALDE), Victor Ponta (PRO România) și Dacian Cioloș (USR - PLUS).

„Țin să-mi cer scuze față de toți cititorii DCNEWS, care sunt foarte numeroși. În urmă cu două săptămâni, ați organizat o dezbatere. Vocea mea, după mitinguri succesive și vorbit ore întregi, a căzut. 48 de ore mi s-a interzis să vorbesc. Mi-a revenit acum, nu complet. Vreau să-mi cer mii de scuze pentru că nu am fost atunci prezent", a spus Rareș Bogdan, joi, 23 mai.

Totodată, a adăugat: „Dintr-o greșeală organizatorică, a lipsit un alt coleg de pe listă. Vă asigur de tot respectul meu pentru cititorii DCNEWS. Nu a fost nimic voit, nu a fost o lipsă de respect, ci o chestiune organizatorică. Am ținut să spun asta, pentru că mi-ar fi făcut o mare plăcere să fiu aici atunci".

Rareș Bogdan, interviu DCNEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel