David Cameron, gafă pe final de campanie electorală

Premierul britanic, David Cameron, și-a atras vineri critici după ce a declarat că alegerile legislative din regat de pe 7 mai reprezintă ''un moment decisiv pentru cariera sa'', după care a revenit imediat evocând interesul ''țării'', relatează AFP.

Gafa s-a petrecut într-o sesiune de întrebări-răspunsuri în cursul unei deplasări de campanie la Leeds (nord) a premierului, candidat pentru un nou mandat.

Indiferent care sunt opiniile voastre, partidul vă susține. Veniți la vot pe 7 mai, a început să spună șeful partidului conservator. Alegerile care vor avea loc peste mai puțin de-o săptămână reprezintă într-adevăr un moment decisiv pentru cariera mea, a adăugat el, corectându-se imediat: un moment decisiv pentru țară.

Citește și: Premierul David Cameron, pus în dificultate de întrebarea unei fetițe de zece ani 

Opoziția laburistă a reacționat imediat, afirmând că David Cameron este rupt de realitate. Aceasta arată că el pune cariera sa înainte țării, a declarat Jon Ashworth, un responsabil al Partidului Laburist, principala formațiune politică de opoziție din regat.

Ukip, partid eurofob și antiimigrație, n-a ratat ocazia de a-l torpila pe premier. E plăcut să afli la ce se gândește el în acest moment important pentru țara noastră, a scrie pe Twitter Patrick O'Flynn, șeful de campanie al partidului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel