Darius Vâlcov candidează pentru un nou mandat de primar la Slatina

valcov_darius
valcov_darius

Fostul lider PDL Olt și primar al municipiului Slatina, Darius Vâlcov, a anunțat, duminică, că va candida pentru un nou mandat la Primăria Slatina, fără a specifica dacă va intra în cursa electorală ca independent sau din partea vreunei formațiuni politice.

Primarul Slatinei, Darius Vâlcov a participat, duminică, la o întâlnire organizată în foaierul sălii de festivităţi a Colegiului Naţional "Nicolae Titulescu" din Slatina, de către grupul de iniţiativă care sprijină o nouă candidatură a fostului PDL-ist la Primăria Slatina.

În cadrul întâlnirii, Darius Vâlcov a afirmat că slătinenii au fost cei care l-au convins să participe la alegeri pentru un nou mandat de primar al municipiului Slatina.

"Mi-am dorit întotdeauna ca slătinenii să mă iubească măcar pe jumătate din cât o fac eu. M-am cnvins că mă iubesc Decizia de a candida pentru un nou mandat nu am luat-o astăzi, ci în urmă cu câteva zile, după ce am văzut că s-au strâns, doar în patru zile, 30.000 de semnături pentru a mă convige să candidez, după telefoanele de încurajare primite şi după ce am stat de vorbă cu slătinenii”, a declarat Darius Vâlcov, citează NewsIn.

Primarul Slatinei, care se află la cel de-al doilea mandat de edil al orașului, nu a precizat dacă va intra în cursa electorală ca independent sau din partea USL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel