Daniel Negoiță, fost luptător în Legiunea Străină, a murit într-un accident auto

Daniel Negoita, fost luptător în Legiunea Straină, a murit într-un accident auto - sursa: facebook
Daniel Negoita, fost luptător în Legiunea Straină, a murit într-un accident auto - sursa: facebook

Daniel Negoiță, fost luptător în Legiunea Străină, şi-a găsit sfârşitul pe şosea, în apropiere de Brăila, la volanul unei dubiţe, conform debraila.ro. Pe fostul militar de elită îl aştepta acasă o fetiţă de doar 9 luni.

Daniel Negoiţă, un brăilean de 37 de ani, se întorcea acasă, unde îl aştepta o soţie frumoasă şi o fetiţă care încă nu a împlinit un an. Stabilit în ţară de mai puţin de cinci ani, bărbatul şi-a întemeiat o familie şi s-a apucat de afaceri.

Miercuri după amiaza, pe drumul european 584, între Albina şi Valea Cânepii, Daniel a fost grav rănit, după ce autoutilitara Ford pe care o conducea a intrat într-un TIR. Se pare că tânărul nu a păstrat distanţa regulamentară în trafic. Impactul a fost devastator. Mai avea doar câţiva kilometri până ajungea în Brăila, unde locuia.

Deşi o ambulanţă a ajuns la faţa locului, precizează sursa citată, martorii spun că echipajul doar a stat şi a privit cum autovehiculul în care se afla bărbatul ardea. Câţiva mulţi muncitori, dintr-un autobuz care a oprit acolo, l-au scos din dubiţă, iar după foarte puţin timp, maşina fostului legionar a devenit o torţă din care, până la urmă, a rămas doar carcasa.

Daniel Negoiţă a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judeţean Brăila, însă medicii de la Urgenţe nu au putut decât să constate decesul. Şoferul TIR-ului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel