Daniel Fenechiu, după ce Dan Diaconescu a fost condamnat: Am schimbat numele grupului PP-DD

Decizie surprinzătoare a grupului parlamentar al Partidului- Poporului Dan Diaconescu (PP-DD) din Camera Deputaților la scurt timp după ce magistrații Curții de Apel București l-au condamnat definitiv, miercuri, pe Dan Diaconescu la cinci ani și șase luni de închisoare cu executare, pentru șantajarea lui Ion Moț, fost primar al comunei arădene Zarand, precum și a omului de afaceri Paul Petru Țârdea.

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a anunțat, miercuri, în plen, că grupul parlamentar al Partidului- Poporului Dan Diaconescu (PP-DD) își schimbă denumirea în grupul Democrat și Popular, această situație respectând prevederile regulamentului Camerei.

Referitor la acest subiect, deputatul Daniel Fenechiu a declarat, după condamnarea lui Dan Diaconescu la închisoare, că vestea nu-l bucură, având în vedere că i-a fost și avocat, dar a precizat că grupul parlamentar în care activează și-a schimbat denumirea de PP-DD și pentru a se delimita de fondatorul partidului, deoarece nu trebuie uitat că toți cei 68 de parlamentari aleși pe listele PP-DD au intra și pe imaginea fondatorului OTV.

El a adăugat, potrivit hotnews.ro, că, în raport cu evoluțiile ulterioare, între Dan Diaconescu și parlamentarii aleși pe listele PP-DD s-a creat o "prăpastie" din cauza liniei politice.

"Decizia de a schimba numele grupului parlamentar a avut la bază și dorința noastră de a ne detașa de imaginea tuturor celor care conduc PP-DD, inclusiv și de imaginea fondatorului Dan Diaconescu", a mai spus Fenechiu.

Dan Diaconescu, mesaj senzațional pentru români, în timp ce era condus spre Penitenciarul Rahova

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel