Dan Diaconescu, mesaj senzațional pentru români, în timp ce era condus spre Penitenciarul Rahova

Dan Diaconescu, fondatorul PP-DD și al postului OTV, a fost ridicat, miercuri, de polițiști pentru a fi dus la Penitenciarul Rahova, după ce Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat definitiv la cinci ani şi şase luni de închisoare cu executare, pentru şantajarea lui Ion Moţ, fost primar al comunei arădene Zărand, precum şi a omului de afaceri Paul Petru Ţârdea. "Vă las foarte săraci și foarte naivi. Sper să nu vă găsesc și mai săraci și mai naivi", a declarat Diaconescu în timp ce era condus încătușat spre mașina poliției. 

Decizia Curții de apel București l-a surprins pe Dan Diaconescu, după cum chiar fondatorul OTV a dezvăluit în timp ce ieșea din locuința sa, înconjurat de polițiști, pentru a fi condus la Penitenciarul Rahova.

„Eu eram pregătit cu un discurs pentru achitare. Acum, însă cred că niciun român nu mai are încredere în justiție. Evident că eu nici atât. Mi-au închis televiziunile, mi-au închis partidul. Acum rămânea să mă închidă și pe mine. Pentru prima oară voi fi întreținut de către dumneavoastră, de telespectatori, cu 28 de milioane pe lună. Nu mi-aș fi dorit asta, știu că sunteți extrem de săraci, cei mai mulți dintre dumneavoastră. Vă las foarte săraci și foarte naivi. Sper să nu vă găsesc și mai săraci și mai naivi", a declarat Dan Diaconescu.

Curtea de Apel Bucureşti a decis, pe lângă condamnarea la închisoare cu executare a fondatorului PP-DD, şi interzicerea desfăşurării de către acesta a oricărei activităţi în presa scrisă sau audio-video, ca pedeapsă complementară, pe o perioadă de cinci ani după executarea pedepsei de cinci ani şi şase luni.

În cazul fondatorului OTV, urmează să fie scăzută din pedeapsă perioada în care el a fost reţinut şi arestat preventiv, respectiv între 22 şi 25 iunie 2010.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel