Daniel Constantin, despre relaţia cu Victor Ponta

Daniel Constantin a spus, vineri, 11 august, că nu mai are niciun fel de colaborare cu Călin Popescu Tăriceanu. De asemenea, a făcut precizări şi despre drumul politic al lui Victor Ponta.

"Nu am şi nu voi mai avea niciodată vreo relaţie cu domnul Tăriceanu, pentru că ne separă foarte multe lucruri. Ştiţi cum se spune: Dă-i omului puterea ca să vezi cu adevărat cine este. Eu am avut o relaţie bună şi cu domnul Tăriceanu şi cu domnul Dragnea înainte de a se prelua guvernarea. În momentul în care au început să controleze Guvernul, Parlamentul, s-au schimbat radical şi mi-am dat seama că ne separă principiile, iar eu plec la drum cu oameni care au principii. Acesta este motivul pentru care m-am separat de domnul Tăriceanu", a spus, potrivit Agerpres, Daniel Constantin.

În ceea ce-l priveşte pe Victor Ponta, a precizat că, indiferent de colaborarea politică, relaţia cu acesta rămâne una foarte bună: "Referitor la drumul lui Victor Ponta de acum înainte cred că dânsul trebuie să îşi anunţe viitorii paşi politici. Am, însă, speranţa că va face acest lucru foarte curând, probabil la începutul lunii septembrie. Pe de altă parte, ca prieten, mă bucur că a decis să continue activ cariera politică."

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel