Dăncilă și Stănescu, la moaște. Codrin Ștefănescu, reacție

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Secretarul general general al PSD, Codrin Ștefănescu, a comentat, la Antena 3, la emisiunea Mihaelei Bîrzilă, prezența premierului Viorica Dăncilă alături de vicepremierul Paul Stănescu la slujba de la Patriarhie, având în vedere faptul că cei doi se situază în tabere diferite în PSD.  

Ștefănescu a insistat să se facă deosebirea între conflictele politice și evenimentele de acest fel. "Nu s-a decis la partid să meargă miniștrii la biserică.

Paul Stănescu, chiar dacă a fost într-o altă tabără în interiorul partidului, este un om credincios și un om de partid și un vicepriministru în guvernul nostru. Nu văd de ce să criticăm prezența lui aici. Lucrurile care țin de partid, le vom discuta la CEX", a declarat Codrin Ștefănescu.

La moaște, cu miniștrii

Premierul Viorica Dăncilă a participat, sâmbătă, la Patriarhie, la Sfânta Liturghie oficiată de Patriarhul Daniel și s-a închinat la racla cu moaştele Sfântului Dimitrie cel Nou. Premierul a venit însoțit de soţul ei, dar şi de vicepremierul Paul Stănescu, ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, şi de ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Natalia Intotero. Slujba a fost ţinută la Altarul de vară de lângă Catedrala Patriarhală. Este o sărbătoare astăzi, deci să ne bucurăm de această sărbătoare cu toţii, a spus şefa Guvernului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel