Dăncilă merge la referendum. Cum comentează Dragnea

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a transmis un mesaj după ce miercuri, 22 mai, premierul Viorica Dăncilă a spus că va merge la referendum duminică.

Liderul PSD a declarat, miercuri, la Craiova, la o vizită de lucru legată de autostrăzi, că este „foarte bine" că premierul  merge la referendum.

„Nu am văzut declarația. PSD tot timpul a spus, în frunte cu mine, că noi nu respingem întrebările de la referendum, ba dimpotrivă: le susținem”, a spus Liviu Dragnea.

Întrebat, de asemenea, „dumneavoastră veți vota?", Dragnea a răspuns „dumneavoastră voi vota".

În continuare, întrebat dacă votează „da" sau „nu" la referendum, liderul PSD a afirmat: „Hai să ajungem acolo. E culmea, iar vreți să-mi facă ăștia un dosar? Că spun, influențez... Lăsa-ți-mă în pace! Eu de aia nu vorbesc despre refendum. Când au zis ei că am zis oamenilor să vină la vot, la referendum, m-au condamnat. Alții au boicotat referendumul, sunt bine merci. Așa că nu mai știu ce să spun".

Premierul României, Viorica Dăncilă, a explicat, miercuri, la Antena 3, în emisiunea Oanei Zamfir, de ce a afirmat că va merge la referendum duminică. Mai multe, AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel