Premierul Dăncilă a intervenit in emisiunea Oanei Zamfir: Merg pe acest drum

Premierul României, Viorica Dăncilă, a explicat, miercuri, la Antena 3, în emisiunea Oanei Zamfir, de ce a afirmat că va merge la referendum duminică.

„Am spus că merg la referendum, dar nu am spus modul în care voi vota. Acest lucru îl vom stabili în cadrul partidului. Sunt un om care respectă partidul, linia partidului, iar modul în care voi vota va fi conform acestei linii. Eu cred că niciodată nu am făcut note aparte de linia partidului. Este foarte important să merg pe acest drum. Faptul că merg la referendum, faptul că domnul Tăriceanu a spus că nu merge, eu o să respect linia PSD", a spus Viorica Dăncilă, miercuri, la Antena 3. 

„Nu voi ieși public să spun cum voi vota la referendum. Votul este secret", a punctat Dăncilă.

Totodată, a declarat: „Nu cred că prin tot ceea ce am făcut am dat vreun motiv care să ducă la concluzia că m-aș apropia de președintele Iohannis. Că am vrut o cooperare interinstituțională, normală, cu toate instituțiile statului, acest lucru e de normalitate. Dar, din păcate, cu președintele Iohannis nu s-a putut colabora. E exclus că aș putea avea o apropiere de Iohannis. Sunt atașată de acest partid, am pornit de la un simplu membru și am urcat toate treptele, am fost întotdeauna un om care a acționat conform deciziilor partidului”.

Premierul Viorica Dăncilă a precizat că are o relație bună cu președintele PSD, Liviu Dragnea, și că nu există divergențe între ei. Mai multe despre acest subiect, AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel