Dăncilă, dosar clasat. Ștefănescu: Să se gândească la plângere pentru denunț calomnios

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Codrin Ștefănescu a declarat că premierul Viorica Dăncilă ar trebui să se gândească serios la depunerea unei plângeri împotriva lui Ludovic Orban pentru "denunț calomnios", după ce dosarul privind "înalta trădare" a fost clasat.

"Va rămâne o palmă și pe obrazul României pentru că știrea a fost preluată de către toate agențiile de presă internaționale prin simplu fapt că nicăieri într-o democrație, șeful opoziției nu au făcut plângere penală pentru prim-ministrul lui din țara repsectivă pentru că acesta s-ar fi întâlnit cu omologul lui din altă țară. Asta rămâne o chestie unică la noi. Și mai rămâne o palmă și penturu cariera lui Ludovic Orban.

Nu știu ce va face doamna premier Viorica Dăncilă, poate că va lua o decizie în sensul ăsta. Eu în locul dumneaei chiar aș face o plângere pentru denunț calomnios pentru că patru luni de zile toată lumea a stat cu ochii pe decizia DIICOT și am așteptat acest răspuns, patru luni în care toată lumea credea că se poate produce și nefirescul ăsta. (...) Ar trebui să se gândească foarte serios doamna Viorca Dăncilă la această chestiune pentru că Ludovic Orban a acționat, din punctul meu de vedere, hotărât să dea jos un guvern prin niște plângeri penale halucinante", a declarat Codrin Ștefănescu al Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel