Dăncilă a primit o întrebare în engleză. Ce răspuns a dat

Alexandru Ichim / 19 noi 2019 / 19:05
Sursa:Facebook Viorica Dancila
Sursa:Facebook Viorica Dancila

Viorica Dăncilă a primit la dezbaterea sa o întrebare în Limba Engleză din partea unui jurnalist. Iată reacția și răspunsul președintelui PSD. 

Viorica Dăncilă a primit în cadrul dezbaterii sale cu jurnaliștii din această seară o întrebare în Limba Engleză. Jurnalistul a precizat că și președintele francez Emmanuel Macron a fost întrebat ceva similar în campanie. 

Întrebarea în Limba Engleză făcea referire la ce va face Viorica Dăncilă pentru ca România să fie inclusă în programul Visa Waver.

Viorica Dăncilă: O să vă răspund în română pentru că sunt doarte mulți români care se uită la noi în acest moment și nu aș vrea să ducem în derizoriu această dezbarere cu presa. Am să vă dau un exemplu. Angela Merkel în toate deplasările și în toat eîntâlnirile pe care le are cu președinții sau șefii de Guvern ai altor state vorbește în Limba Germană. Haideți să nu ducem în derizoriu această dezbatere. Eu cred ca în România avem datoria să fim mândri de limba noastră. Și credeți-mă că pot să vă răspund și în Limba Engleză.