Dan Voiculescu vrea anularea privatizării ICA

În dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare, magistrații Curții de Apel au rămas în pronunțare până pe 29 aprilie. Președintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a declarat marți că este de acord cu anularea privatizării Institutului de Cercetări Alimentare, iar el să-și recupereze banii investiți în ultimii 12 ani în acest institut.

Dan Voiculescu a participat marți la un nou termen la Curtea de Apel București în dosarul privatizării ICA, în care a fost condamnat anterior la cinci ani închisoare.

Marți, avocații au pus în dezbatere în sala de judecată mai multe excepții, prin care au solicitat judecătorilor de la CAB anularea unei hotărâri de guvern prin care ICA a fost transformat din institut în societate comercială, introducerea Ministerului Finanțelor ca parte civilă în dosar și trimitere la ÎCCJ a unei cereri privind rezolvarea unei probleme de drept.

Citește și: Dosarul Telepatia: De ce sentința împotriva lui Dan Voiculescu poate fi anulată

Instanța a anunțat că se va pronunța pe 29 aprilie pe aceste excepții.

La ieșirea din sala de judecată, Dan Voiculescu a declarat că este de acord cu anularea acelei hotărâri de Guvern.

"A apărut o idee care mi se pare foarte bună. Un avocat, nu știu al cui, a ridicat problema anulării privatizării, care înseamnă ca ei să-și ia terenul și clădirile alea superbe, să le vândă cu 60 de milioane, cât cred ei că valorează, iar eu să-mi recuperez toți banii pe care i-am băgat în ICA în 12 ani. Vă asigur că este o sumă foarte mare. Aș prefera să fie această decizie și să-mi dea banii înapoi", a spus Dan Voiculescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel