EXCLUSIV  Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2 (PNL), la DC News

Crişan Andreescu / 25 iul 2019 / 19:23 Salveaza PDF Comentarii
Dan Cristian Popescu
Dan Cristian Popescu

Dan Cristian Popescu, viceprimarul PNL al Sectorului 2, revine la la DC News.

Dan Cristian Popescu, viceprimarul PNL al Sectorului 2, va vorbi despre taxa de habitat, despre investițiile din unitățile de învățământ și parcuri, dar și despre ultimele evoluții de pe scena politică.

Interviul va avea loc  vineri, 26  iulie, de la ora 11:00 atât pe Facebook DC News, cât și pe Youtube DC News. Rămâneți cu noi, pe DC News, pentru a urmări o discuție despre subiectele momentului.

Cine este Dan Cristian Popescu

Dan Cristian Popescu a fost deputat în Parlamentul Românie, din august 2016 dându-și demisia pentru  funcția de viceprimar al Sectorului 2.

"M-am născut în Bucureşti, într-o familie ale cărei rădăcini provin din vechea familie românească Băbeanu, care a ctitorit Biserica Icoanei din Sectorul 2, loc în care mi-am petrecut copilăria și adolescența. Sunt fiul renumitului Nicolae Popescu, membru corespondent al Academiei Romane, creator de şcoală matematică și al Elenei Liliana Popescu, profesor universitar la Facultatea de Matematică din cadrul Universității București și cunoscut poet.

Mediul academic în care am crescut și-a pus amprenta asupra personalității mele încă de la vârsta copilăriei și m-a motivat să evoluez. Am absolvit Colegiul Național Sfântul Sava din București și am continuat tradiția familiei studiind științele exacte. Am obținut licența la Facultatea de Matematică și Informatică – Universitatea București, iar ulterior, am beneficiat de o bursă a Congresului SUA și am urmat studii post-universitare în Științe Politice și Relații Internaționale la George Washington University", declara Dan Cristian Popescu.

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26