Dan Cristian Popescu, demisie din PNL. Atac la Crin Antonescu

dan popescu
dan popescu

Dan Cristian Popescu, fostul lider al PNL Sector 2 a demisionat din partid. El susţine că PNL a devenit prizonierul "obsesiilor" lui Crin Antonescu, şi al unor lideri care au probleme cu legea, cu morala şi cu bunul-simţ.

"Constat, cu regret, că, astăzi, Partidul Naţional Liberal a devenit prizonierul obsesiilor unui singur om, Crin Antonescu, şi al unor lideri care au probleme cu legea, cu morala şi cu bunul-simţ. Crin Antonescu şi unii liderii ai PNL sunt incapabili să înţeleagă că obsesia lor faţă de o persoană – Traian Băsescu– nu coincide cu dorinţele reale, speranţele şi aşteptările electoratului de centru-dreapta, pe care PNL ar trebui să-l reprezinte", se arată într-un comunicat remis de Dan Cristian Popescu.

Dan Cristian Popescu a fost demis, în luna aprilie, de la şefia filialei sector 2 a Partidului Naţional Liberal şi înlocuirea sa cu Adrian Neacşu, el pierzând şi calitatea de candidat al formaţiunii la alegerile locale. Preşedintele PNL, Crin Antonescu, explica atunci înlocuirea lui Popescu de la şefia filialei prin faptul că acesta a dus o campanie prin care a acreditat ideea că ar fi candidatul USL la primăria acestui sector, lucru care a îngreunat negocierile PNL cu PSD în privinţa candidatului USL la Sectorul 6.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel