Dâmbovița: Investiții majoare în rețeaua de alimentare cu apă și canalizare

Șapte comune dâmbovițene vor beneficia de reabilitarea și extinderea  rețelelor  de alimentare cu apă potabilă și canalizare, a anunțat Corneliu Ștefan, președintele PSD al Consiliului Județean.

Astfel, lucrările prevăzute în primul contract, "Extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare în Vulcana Băi, Vulcana Pandele și Brănești", au o valoare de aproximativ 19.000.000 de euro și constau în următoarele:

Vulcana Băi: Extinderea cu 1,3 km a rețelei de alimentare cu apă; 28 branșamente la rețeaua de apă; Amenajarea a 4 stații de repompare a apei potabile; Înființarea a 20,2 km rețea de canalizare menajeră; Asigurarea a 794 de racorduri la rețeaua de apă uzată; Construirea a 20 de stații de pompare a apei uzate menajere; Înființarea a 5,6 km de conducte de refulare.

Vulcana Pandele: Extinderea cu 21,7 km a rețelei de canalizare; Amenajarea a 732 de racorduri; Înființarea a 21 de stații de pompare a apei uzate menajere; 4,1 km de conducte de refulare.

Brănești: Extinderea cu 15,3 km a rețelei de canalizare; Asigurarea a 569 de racorduri; 7 stații de pompare apă uzată menajeră; 4,9 km de conducte de refulare.

Cel de-al doilea contract semnat astăzi, "Reabilitarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare  n Vișina, Morteni, Petrești, Malu cu Flori", are o valoare de 15.200.000 de euro și sunt prevăzute următoarele lucrări:

Vișina:  20,5 km rețea nouă de canalizare menajeră; 888 de gospodării racordate la noua rețea; Înființarea a 8 stații de pompare a apei uzate menajere; Amenajarea a 4,5 km de conducte de refulare.

Morteni:  uzată; Construirea a 5 stații de pompare a apei uzate; 1,1 km de conducte de refulare.

Petrești: Extinderea cu 12,5 km a rețelei de canalizare menajeră; Racordarea a 593 de gospodării; Amenajarea a 7 stații de pompare a apei uzate menajere; Înființarea a 1,5 km de conducte de refulare.

Malu cu Flori: Extinderea rețelei de alimentare cu apă; 6 branșamente la rețea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel