Îl va pune USR-PLUS tot pe Traian Berbeceanu prefect la Capitală? Dacian Cioloș, după mesajul de ”la revedere”: I-am spus să nu se grăbească

Dacian Cioloș a vorbit despre funcția de prefect al Capitalei. 

Dacian Cioloş, copreşedintele Alianţei USR PLUS, a declarat miercuri că funcţia de prefect al Capitalei trebuie să fie ocupată de un om competent şi că aceasta nu va fi "un cadou politic pentru cineva din partid", dar că o discuţie în acest sens va avea loc în zilele următoare la nivelul organizaţiei de Bucureşti.

"Am văzut că domnul Berbeceanu a postat pe Facebook imediat un mesaj în care îşi ia la revedere. Şi eu i-am spus că, deocamdată, nu s-a luat nicio decizie legată de persoana prefectului din partea PLUS, că nu e cazul să se grăbească, că e important să stea, să se concentreze pe ceea ce are de făcut acolo în prefectură şi că nu e cazul să îşi ia la revedere deocamdată.

Vom discuta, evident, cu colegii din filialele de sector şi din organizaţia Bucureşti, legat de felul în care vom aborda lucrurile, dar în mod clar şi în mod cert vom merge pe o abordare de om competent, acolo, la prefectură. Nu va fi un cadou politic pentru cineva din partid.

Şi atunci, toate posibilităţile sunt deschise şi, cum v-am spus, urmează să discut în zilele următoare, probabil chiar săptămâna viitoare cu colegii din organizaţia Bucureşti, ca să vedem cum abordăm lucrurile. Dar, în mod clar, vom merge pe o abordare legată de competenţă", a declarat Dacian Cioloş la Digi FM, citează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel