EXCLUSIV  Dacă ești singur, citește previziunile valabile până la final de an. Lucruri importante de care să ții cont pentru binele tău

Foto Pexels
Foto Pexels

Ce urmează pentru o zodie până la finalul anului 2021 aflați de la astrologul Daniela Simulescu. 

„Veți începe relații în zona online. Noțiunea de relație se va schimba pentru voi. Relațiile la distanță vă plac. V-aș recomanda să îndrăzniți, să vă înscrieți pe o aplicație. Aveți o mare nevoie să discutați. Pentru că în 2020 v-ați dat seama de puteri, slăbiciuni, vulnerabilități, acum este important să învățați să le aplicați cu cineva. Să nu vă fie frică! Experimentați! În 2021, dacă sunteți singuri, nu mai așteptați și faceți voi un pas, jucați-vă! Bineînțeles, cu grijă și atenție. Deci, îndrăzniți să nu mai vină viața să vă ofere pe cineva și să faceți voi un pas.  Testare, aventură, îndrăzneală. E anul în care să căutați voi relația care vă place, indiferent de vârsta pe care o aveți. E nevoie de multă comunicare”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews, despre Gemeni și cei cu ascendent în această zodie.

„Nu vă lăsați influențați de viața celorlalți”, a continuat Daniela Simulescu. „Dacă cineva nu s-a mai purtat cu voi cum se purta înainte, nu înseamnă că voi aveți o problemă, ci că oamenii se schimbă”, a subliniat astrologul.  

„În perioada 28 septembrie - 16 octombrie 2021, Mercur va retrograda la voi în semnul Balanței. Are legătură cu zona romantică. Faceți declarații. (...) Vor fi schimbări pe parcursul lunilor care vă plac, vă ajută. (...) Țineți privirea sus! Luați-vă mai în serios. Depinde de voi cum vă prezentați, cum vă raportați la ceea ce se întâmplă. Pentru cei care vor să urmeze o facultate, e un an extraordinar”, a mai spus Daniela Simulescu. 

Horoscop Gemeni 2021. Daniela Simulescu, previziuni: sănătate, dragoste, carieră

Horoscop, joi, 5 august 2021

Berbec

Vei găsi cu siguranță înțelegere la colegi dacă vei dori să pleci mai devreme acasă. În prima parte a zilei vei fi mai productiv.

Taur

Nu este niciodată târziu să îți folosești spiritul de competiție. În prima fază pentru a demonstra ceva, și pe urmă pentru a te însufleți.

Gemeni

Aroganța poate fi cu două tăișuri. Discuțiile despre cine este mai bun vor crea mai multe tabere în rândul apropiaților.

Rac

Luna îți tranzitează semnul, deci te vei simți destul de moale. Cuvintele oamenilor din jur ți se vor părea prea tăioase.

Leu

Soarele s-a rupt de opoziția cu Saturn. Acum poți începe proiecte fără să-ți fie frică de posibile obstacole sau reticențele celorlalți.

Fecioară

Intuiția urmată de fapte va da roade uimitoare. Altfel, dacă aștepți să facă alții ce simți tu că este bine, nu vei câștiga nimic.

Balanță

Te vor impresiona persoanele care trec prin momente grele. Doar că s-ar putea să ai tendința să te pierzi în poveștile lor.

Scorpion

Vei crede că oamenii încearcă să îți știrbească autoritatea, însă ei vor doar să te ajute să îți mai delegi din multiplele sarcini.

Săgetător

La serviciu, te simți când apreciat, când nebăgat în seamă. Ve pune preț pe ce este corect. Partenerul este mai sensibil.

Capricorn

Astrele îți recomandă să nu te iei după aparențe. Oamenii din jurul tău vor încerca să pozeze în cei mai competenți și încrezători.

Vărsător

Colegii se lasă greu convinși. Nu își termină la timp proiectele și tu depinzi de acest lucru. Partenerul vrea mai multă atenție.

Pești

Munca te va solicita până peste măsură și nu vei mai rămâne cu energie pentru partener. Acesta se va simți destul de neglijat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel