EXCLUSIV  Dacă ești în zodia FECIOARĂ, trebuie să citești asta. Ce urmează până-n 5 decembrie. Zi-cheie, în care totul iese la iveală

ZODIA FECIOARĂ, horoscop/ foto pixabay
ZODIA FECIOARĂ, horoscop/ foto pixabay

Află aici ce urmează pentru nativii zodiei Fecioară până-n 5 decembrie 2021 și impactul eclipsei din 4 decembrie.

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, a subliniat, în cadrul emisiunii despre horoscopul săptămânii 29 noiembrie - 5 decembrie 2021, că-n 4 decembrie va fi o eclipsă de Soare, punctând cât este de importantă perioada dintre două eclipse, cea anterioară având loc în 19 noiembrie. 

Citește și: Ultima eclipsă din 2021. Semnal puternic pentru următoarele șase luni!

Eclipsă Lună/Lună Plină, 19 noiembrie 2021. Patru zodii, LOVITE de Algol. ”Evenimente ce nu pot fi evitate”

Acesta este momentul să analizezi ”cu cine ai vorbit, ce discuții ai purtat, cu cine te-ai reîntâlnit, ce evenimente s-au întâmplat, ce schimbări au fost la locul de muncă sau unde ar trebui să înveți să pui niște limite”, conform astrologului DCNews și Astrosens. Cei care au Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, în principal, ar trebui să facă acest exercițiu. ”E bine să conștientizați, să nu luați totul la modul superficial” a punctat Daniela Simulescu. 

În următoarele zile, sunt atenționați cei cu marcaj mobil, respectiv cei aflați în zodiile Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. ”Aceste marcaje sunt cele mai impresionate între cele două eclipse” a spus astrologul DCNews. Eclipsa din 4 decembrie aduce puțină încredere. 

Previziuni pentru Fecioară

Pentru nativii zodiei Fecioară, Daniela Simulescu atrage atenția că ați face bine să vorbiți cu persoane specialiste în diverse domenii: nu vă apucați de renovări, dacă nu vă pricepeți la renovări și nu aveți experiență. ”Trebuie să vă creați un mediu confortabil, ca să vă simțiți bine. Mulți dintre voi vor dori să-și cumpere o locuință sau să-și schimbe locuința, să caute o finanțare pentru decorare. Apar discuții în familie sau aflați lucruri noi din familie. Nu au un impact serios, dar vă zguduie fundația interioară: s-ar putea să vă dați seama dacă aveți o încredere sănătoasă, dobândită din copilărie. Discuțiile cu membrii familiei sunt importante. Nu uitați nici de suflet, e nevoie să aveți grijă și de această parte a vieții” a spus astrologul Daniela Simulescu pentru nativii zodiei Fecioară și pentru cei cu ascendent în Fecioară, pentru perioada 29 noiembrie - 5 decembrie 2021. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel