EXCLUSIV  Dacă ai următoarea ZODIE, pregătește-te pentru 2022! Ți se schimbă destinul

Horoscop / Foto Pexels
Horoscop / Foto Pexels

Care va fi „următorul pas” pentru o zodie în 2022?

„Mai ții minte ce s-a întâmplat la serviciu în perioada 14 mai-28 iulie 2021? Un eveniment, o colaborare, o discuție cu șeful. Astrele au vrut să te pregătească pentru 2022. Jupiter va tranzita casa carierei, va face o conjuncție cu Neptun pe 12 aprilie, și s-ar putea să te trezești având un loc de muncă la care nu te-ai fi gândit.

Tot în 2022 vei începe să vezi altfel și viața de cuplu. Vă veți schimba optica referitoare la oficializarea relației. Mulți veți dori să oficializați relația, însă se vor înmulți cei care nu vor mai dori să urmeze regulile societății.  

Laitmotivul anului 2022 va fi „următorul pas"

Următorul pas în carieră, în relație, în educație. Intrarea lui Jupiter în zona grupurilor și a prietenilor, în perioada 11 mai - 28 octombrie, va aduce noi oameni în viața ta, meniți să te scoată din zona de confort, să îți arate o altă lume. De asemenea, vei avea acces la unele evenimente pe sufletul tău. Dorința de studiu și de a călători se va menține. Dar Saturn vrea să faci lucrurile cu sens. Deci încearcă să nu fii turistul clasic”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens, despre Gemeni și cu cu ascendent în această zodie, previziunile fiind valabile pentru anul 2022. Mai multe despre 2022, puteți citi AICI!

 

VEZI ȘI: Veste minunată pentru o ZODIE în octombrie! Susținere și cele mai bune decizii

 

 

 

Astrograma României, final de 2021. Negocieri, schimbări, trădări, pierderi

În România, în lunile următoare, vor fi multe negocieri și schimbări în parteneriatele dintre instituții, susține astrologul DCNews, Daniela Simulescu, care a realizat astrograma țării noastre pentru ultimele patru luni din an. 

„Ultimele patru luni ale anului 2021 încep cu Mercur în Balanță și se vor termina cu Venus retrogradă în Capricorn. Ceea ce înseamnă că, în România, se vor duce multe negocieri și se vor efectua schimbări în parteneriatele dintre instituții. Ca să nu mai vorbim de faptul că Luna progresată din Leu va face conjuncție cu Saturn, aspect responsabil pentru o stare de dezamăgire”, a precizat Daniela Simulescu.

„La finalul anului, românii se vor simți pierduți, trădați și cu greu își vor mai păstra încrederea în oamenii politici aflați în poziții cheie, indiferent de culoarea politică”, a subliniat astrologul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel