EXCLUSIV  Curierii cu coronavirus, PRECEDENT PERICULOS! SE CONFIRMĂ greșeala cu MASCA de protecție

FAN Courier a anunțat că mai mulți angajați au coronavirus.

FAN Courier a transmis că 24 de persoane angajate la depozitul din Ştefăneşti au fost infectate cu COVID-19, dar activitatea companiei se desfăşoară normal.

Rezultatul relaxării iresponsabile

 

Asta înseamnă relaxarea iresponsabilă în loc de relansare responsabilă. Unii curieri au renunțat la mască, alții o țin sub nas sau în barbă, iar mănușile sunt folosite o zi întreagă, până se înnegresc. Așa este și la magazine, și la piețe, peste tot. Toată lumea se face că respectă regulile de frica autorităților. Când nu sunt văzuți, fac ce vor.

Bine că luăm datele celor care ies la terase, dar nu ne întrebăm ce se întâmplă cu zecile de case vizitate zilnic de un singur curier.

Fan Courier a spus că a achiziţionat şi distribuit fiecărui angajat, încă de la debutul crizei, măşti şi mănuşi, ca măsură de prevenţie, a achiziţionat dezinfectant şi a cerut managerilor din toată ţara să monitorizeze constant starea de sănătate a angajaţilor.

Așa o fi, dar dacă angajații fac ce vor, odată scăpați de ochiul șefului, a cui este responsabilitatea? Și uite așa, oamenii care primesc colete sunt într-un real pericol. Pe lângă colet, este posibil să primești și Covid-19, gratuit.

Acest articol reprezintă o opinie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel