Cupșa - Ștefănescu, scandal în direct: Nu existați! Habar n-am cum vă cheamă

Codrin Ștefănescu și Ioan Cupșa s-au certat, în direct, în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3. Insulte și acuzații grave. 

Codrin Ștefănescu: "Ce morgă. Domnule, o să vă ia Cioloș pe tavă, o să vă alinieze pe toți pentru că produsul ăsta al sistemului, numit Cioloș, este omul care va prelua tot PMP, PNL, USR, vă aliniază! O să fiți cu morgă pentru Cioloș peste câteva luni de zile și o să îl pupați în dos pe Cioloș pentru că așa sună ordinele pentru că Cioloș este produsul sistemului, omul căruia i se dau toate partidele și tot sistemul pe mână cu un singur țel: băieții ăștia cu ochii albaștri care au prăpădit România în ultimii 15 ani de zile, dacă nu își găsesc produsul care să îi apere știu că vor dla cu subsemnatul mulți dintre ei pentru nenorocirile pe care le-au făcut. Și atunci îi aliniază pe toți, e Orban care cântă în piață, pe domnul Tomac, pe ăia de la USR și le spune, Bă băieți voi împreună și cu MRÎ aveți un șef, un candidat. Noi, pe Iohannis, care nu a fost bun îl facem bucățele (...)" 

Ioan Cupșa: "Dumneavoastră ați descris practic, cu acel pupat în dos, procedura pe care o aplicați la Partidul Social Democrat." 

Codrin Ștefănescu: "Vă dați interesant, vă dați superior, grav!"

Ioan Cupșa: "Vă rog să nu mă mai jigniți!"

Codrin Ștefănescu: "Rugați acasă, dumneavoastră."

Ioan Cupșa: "Vă rog să nu mă mai întrerupeți!"

Codrin Ștefănescu: "Vă întrerup de câte ori vreau eu, de câte ori am chef pentru că ați vorbit numai prostii în emisiunea asta. Ați pus-o la punct și pe doamna Renate Weber, care este un nume. Dumneavoastră nu aveți niciun nume, nu existați! Habar nu am cum vă cheamă, vă spun sincer! V-a prezentat domnul Mihai Gâdea și nu am reținut, dar Renate Weber e Renae Weber. Ce e cu morga asta așa?"

Ioan Cupșa: "Decât să fiu Codrin Ștefănescu, prefer să fiu no name." 

Codrin Ștefănescu: "Sunteți un no name cu morgă și cu atitudine cu atitudine de barosan în emisiunea lui Mihai Gâdea, care o pune la punct pe Renate Weber. Am rezistat, am rezistat!"

Ioan Cupșa: "Am înețele că aici nu pot să spun nimic, nu?"

Codrin Ștefănescu: "Sunteți opresat, o să vă opreseze Julien, vine peste voi și o să vă alinieze pe toți și o să dansați toți împreună cu toți și o să dansați toți împreună cu haștag, și cu Julien, dar la alegeri tot o să vă batem."

Ioan Cupșa: "Asta credeți dumneavoastră"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel