Cupa României: Poli Iași - Universitatea Craiova, rezultat după o ”ploaie” de goluri

Universitatea Craiova s-a deplasat la Iași pentru meciul cu Poli în sferturile de finală ala Cupei României.

Politehnica Iaşi s-a calificat în semifinalele Cupei României la fotbal, miercuri seara, după ce a învins-o dramatic pe Universitatea Craiova cu scorul de 3-2 (2-0), pe teren propriu, în sferturile de finală ale competiţiei. Poli Iaşi, care a obţinut prima sa victorie cu Mircea Rednic antrenor, s-a impus prin golurile marcate de Nicandro Breeveld (13, 90+2), Ovidiu Horşia (42), după erori mari ale apărării craiovene.

Ambele goluri ale Universităţii au fost marcate de Dan Nistor (54 - penalty, 90), la primele sale goluri în tricoul alb-albastru, primul după un fault comis de portarul Denis Rusu asupra lui Elvir Koljic, iar al doilea cu un şut de a 26 de metri, la care Rusu nu a reuşit să blocheze balonul.

Poli a mai avut ocazii prin Răzvan Grădinaru (3), Horşia (9), Andrei Cristea (10, 51), Manuel De Iriondo (10). Universitatea a irosit oportunităţi prin Valentin Mihăilă (18, 78), Alexandru Cicâldău (32),

Politehnica Iaşi - Universitatea Craiova 3-2 (2-0),

Stadion Emil Alexandrescu - Iaşi
Au marcat: Nicandro Breeveld (13, 90+2), Ovidiu Horşia (42), respectiv Dan Nistor (54 - penalty, 90).
Arbitru: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti); arbitri asistenţi: Ciprian Florin Danşa (Satu Mare), Mihai Marius Marica (Bistriţa); arbitru de rezervă: Florin Andrei (Târgu Mureş)
Observatori: Dan Jiga (Bistriţa) - CCA, Felix Grigore (Bucureşti) - FRF.

Poli Iaşi s-a alăturat, în careul de aşi al competiţiei, echipelor Dinamo şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Universitatea a ratat şansa de a juca finala Cupei României pe teren propriu, având în vedere că ultimul act este programat pe Stadionul Ion Oblemenco.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel