Cum usuci repede hainele iarna: Merită toți banii!

Cum usuci repede hainele iarna: Merită toți banii!. Foto: Pexels. Imagine cu rol ilustrativ
Cum usuci repede hainele iarna: Merită toți banii!. Foto: Pexels. Imagine cu rol ilustrativ

Pasionații de curățenie au spus cum să uscați rufele iarna cât mai simplu și rapid.

Pe un grup de socializare al unei femei devenită faimoasă, după ce și-a împărtășit sfaturile la TV privind curățenia, o internaută a postat următoarea dilemă „Avem atât de multe haine de spălat și iarna, dar uscarea acestor este o problemă!”

Dezumidificatorul este soluția



Întrebarea a primit numeroase răspunsuri, printre care cel mai des întâlnit a fost să folosească un dezumidificator: 'Tocmai mi-am cumpărat un dezumidificator și este grozav. A meritat toți banii' , 'Dezumidificator în camera în care uscați hainele - pe un suport pentru haine. Este uimitor, se usucă atât de repede!'.

Altcineva a spus: 'Un dezumidificator este cel mai bun, atât pentru haine, cât și pentru a te scăpa de umezeala din casă pe parcursul iernii.', scrie Daily Express.

Un dezumidificator este util pe tot parcursul anului. Acesta asigură un nivel optim de umiditate, atât în verile ploioase când poate să apară mucegaiul, dar și în timpul iernii când se acumulează condens pe pereți sau pe geamuri. 

Cum faci balsam de rufe natural. Ai nevoie de 2-3 ingrediente din bucătărie. Vei renunța la cel din comerț!

Dacă vrei să-ți faci singur balsam pentru rufe, ai nevoie de doar câteva ingrediente. Iată cum se prepară. Oţet şi ulei esenţial.

Pentru fiecare 250 ml de oţet alb, o să ai nevoie de 10-15 picături de ulei esenţial. Ingredientele se amestecă foarte bine, iar apoi soluţia se pulverizează pe haine sau lenjeria de pat, înainte de a pune rufele la uscat, scrie cumsa.ro. Pe lângă faptul că soluţia va face hainele mai pufoase, va acţiona şi că o soluţie antibacteriană. 

Sare Epsom, bicarbonat de sodiu şi ulei esenţial

Pentru a prepara acest balsam de rufe ai nevoie de 60 grame sare Epsom sau sare amară şi 60 grame bicarbonat de sodiu. Pentru fiecare 120 grame este nevoie de 10-15 picături de ulei esenţial. Pune totul într-o caserolă şi amesteca foarte bine. După ce ai preparat acest balsam natural pentru rufe, adaugă 2-3 linguri direct în maşina de spălat, după ce ai pus hainele la curăţat. O să observi imediat rezultatele.

Oţet, bicarbonat de sodiu și ulei esențial

Pentru a prepara acest balsam natural de rufe ai nevoie de apă caldă, bicarbonat de sodiu, oţet şi ulei esenţial, la alegere. Într-un bol, pune 250 ml de apă caldă şi 60 grame de bicarbonat de sodiu. Amestecă totul până ce bicarbonatul se dizolvă. Următorul pas este să adaugi oţetul, amestecând continuu. O să ai nevoie de 125 ml de oţet. După aceea, adaugă şi 5-10 picături de ulei esenţial, iar balsamul tău de rufe va fi gata. Pentru un ciclu de spălare, o să ai nevoie de 60 ml de balsam, aşa că după ce ai pus rufele, adăugă şi acest balsam în maşina de spălat. Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel