Cum s-a schimbat viața unei cățelușe, găsită captivă într-o casă dintr-un sat, în IMAGINI - Galerie foto

foto Casa lui Patrocle
foto Casa lui Patrocle

O cățelușă s-a schimbat spectaculos față de momentul în care a fost găsită și salvată. Acum ocupă un loc special în viața familiei sale. 

Talida era o cățelușă extrem de slabă, ținută captivă alături de alți 14 căței, în condiții îngrozitoare, printre cadavre de câini, mâncați de foame. Toți câini au fost salvați, iar Talida a ajuns în Germania, unde s-a transformat spectaculos. A ajuns, dintr-o cățelușă slabă și, din imagini, am spune și fricoasă, o cățelușă grăsană și fericită, care și-a găsit liniștea pe o canapea confortabilă și curată. Este atât de prețuită încât n-a putut să lipsească din cea mai minunată zi din viața familiei sale, ziua cununiei religioase, unde a avut un rol principal, de domnișoară de onoare. 

Iată ce scriu cei de la Casa lui Patrocle despre această situație deosebită: 

”Hai să începem weekendul cu căței fericiți! Să ne mai ridicăm moralul, să mai zâmbim, să ne bucurăm de rezultatele muncii noastre! Să fim optimiști! Să sperăm și să credem că împreună cu voi putem face minuni!

Ea este Talida! Fostă Miss Adăpost 2019! Și-am trăit alături de ea una dintre cele mai apăsătoare povești de salvare! Undeva în satul nostru zăceau într-o casă vreo 15 câini ținuți captivi! În condiții greu de imaginat! Câini adulți, cățele gestante, mame cu pui, pui fără mame, câini mâncând din cadavrele altor câini, schelete, foamete, mizerie! Toți au fost salvați! Dar azi este despre Talida! La noi a fost Miss Adăpost! Iar acasă la ea a fost domnișoară de onoare! Primim poze de-acasă! Ni se face pielea găină! Și-am zis să împărtășim cu voi aceste bucurii mărunte! Salutări de departe, din Germania! Mulțumim prietenilor de la Dog Souls SOS Fur Pfoten e.V.!”  au scris cei de la Casa lui Patrocle, pe Facebook. 

Citește și: Cum se transformă un cățel îngrijit și iubit: Elfi a înflorit de-a dreptul și caută o familie a ei

Mulți câini, după salvarea din condițiile crunte în care au cunoscut lumea, se transformă spectaculos, datorită tratamentului adecvat. Din păcate, deși înfloresc după o perioadă de atenție și îngrijiri, ei nu ajung într-o familie. Adăpostul asociației salvatoare sunt cea mai bună și mai frumoasă casă pe care o cunosc aceste suflete, dar în adăpost sunt mulți câini, nu au o familie, un om doar al lor. Fiecare suflet din adăpost cerșește atenție. Vezi continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel