Cum se transformă un cățel îngrijit și iubit: Elfi a înflorit de-a dreptul și caută o familie a ei- FOTO

Elfi este o cățelușă care așteaptă să fie adoptată. Astăzi este fantastică, departe de cățelul salvat dintr-un sat uitat de lume. 

Mulți câini, după salvarea din condițiile crunte în care au cunoscut lumea, se transformă spectaculos, datorită tratamentului adecvat. Din păcate, deși înfloresc după o perioadă de atenție și îngrijiri, ei nu ajung într-o familie. Adăpostul asociației salvatoare sunt cea mai bună și mai frumoasă casă pe care o cunosc aceste suflete, dar în adăpost sunt mulți câini, nu au o familie, un om doar al lor. Fiecare suflet din adăpost cerșește atenție. Dincolo de aspectele emoționale, fiecare cățel frumos, sănătos, pus pe picioare și pregătit pentru o familie a lui ocupă locul unui cățel care-și caută salvarea. Dacă vă doriți un prieten necuvântător, adoptați. Recompensa va fi fericirea pe care o aduce un astfel de suflet care așteaptă cu nerăbdare un om doar al lui. Elfi are cinci ani și e o cățelușă care, când a fost salvată, părea speriată, timidă. Era slabă și cu o problemă de piele. S-a transformat într-un cățel strașnic, hotărât, sigur de lumea în care trăiește, pentru că siguranța și iubirea sunt darurile care înfloresc lumea. Elfi, ca mulți alți prieteni necuvântători, își caută o casă a ei, acum, când noua familie nu o va lua ca pe o povară, ci ca pe un dar. Ea a fost salvată deja, are nevoie doar de o adopție, un gest simplu răsplătit cu multă iubire. 

”Au trecut aproape șase luni. Timp în care s-au vindecat și rănile de pe trup, dar și cele din suflet. Iar Elfi a înflorit de-a dreptul! O cățea dintre cei mulți sechestrați într-o casă dintr-un sătuc uitat de lume, lângă Siret. Povestea lor a înduioșat! V-ați bucurat alături de noi când i-am salvat, ne-ați iubit, felicitat și încurajat! Timpul a trecut, alte zeci de cazuri au venit între timp, alți câini amărâți au intrat în grija noastră… iar poveștile, cu cât sunt mai vechi, se așterne peste ele liniștea, uitarea și praful. Așa se întâmplă mereu. Și este firesc. Însă noi venim și vă amintim că poveștile uitate… sunt prezente în adăpost! Sunt căței vindecați, recuperați și pregătiți să plece acasă! Găsim o familie pentru Elfi? Are cinci ani. Și este cuminte și frumoasă precum Albă ca Zăpada!” au scris cei de la Casa lui Patrocle pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel