Cum explică Vanda Vlasov patima tatălui său pentru cazinouri

Fiica lui Mihail Vlasov, Vanda Vlasov, audiată miercuri la DNA în calitate de martor în dosarul tatălui ei, și-a exprimat la ieșirea din instituție opinia în legătură cu ceea ce se spune despre fostul președinte al Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR) în legătură cu jocurile de noroc. 

La ieșirea din DNA, Vanda Vlasov a declarat: "Inițial am fost chemată ca martor. Mi s-a adus la cunoștiință faptul că nu pot declara nimic, în calitate de rudă, de fiică, dar am spus că nu am nimic de ascuns. Am jurat că spun adevărul. Am declarat adevărul. Ideea că eu, vreodată, am pronunțat vreo soluție într-un dosar influențată de oricine altcineva  sau chiar de tata este o nemernicie și minciuna are picioare scurte. O să se afle adevărul", a spus aceasta.

"Tata la acest moment este arestat ilegal. Trebuie să-i schimbe încadrarea. (...) Tata mi-a spus doar că este nevinovat, că nu a pus mâna pe bani", a continuat fiica lui Mihail Vlasov.

Întrebată despre faptul că tatăl său merge la cazinouri, Vanda Vlasov a răspuns: "Tot ce se spune despre tata sunt legende. Tata este un om extraordinar, este un mare jurist, dar așa este el. E un om mai liber,mai rebel. La cazino joacă și Prințul Albert. Jocurile de noroc sunt o îndeletnicire a nobilimii. Da, tata joacă la cazino și ce face? Violează copii? Este plăcerea lui, are o vârstă, și așa își petrece timpul liber. Ce e rău în asta. La cazinou pierzi, câștigi", a mai declarat aceasta.

Fostul preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie Mihail Vlasov a fost interceptat când cerea mită un milion de euro, promițând că va putea interveni, la schimb, pe lângă judecătorii de la Curtea de Arbitraj în scopul rezolvării favorabile a unui dosar comercial. 

Preşedintele CCIR, Mihail Vlasov, suspendat din funcţie, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în 19 martie, de Curtea de Apel Bucureşti, pentru trafic de influenţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel