Cum a primit șeful CJ Arad mită! Metoda prin care credea că va scăpa

Noi detalii în cazul șefului CJ Arad, Nicolae Ioţcu, arestat preventiv pentru luare de mită.

Nicolae Ioţcu şi-a primit prima tranşă din şpagă într-o cutie de whisky după o discuţie pe tema contractelor de aparatură medicală pentru spitalul judeţean din Arad, scrie pressalert.ro.

Preşedintele Consiliului Judeţean Arad s-a dus la Cristian Drăgan, administratorul public al judeţului Arad, acasă, iar după discuţii i s-au pus pe masă câteva teancuri de bani, prima tranşă din cei 20.000 de euro care trebuia să-i primească.

Când a văzut cei 35.000 lei, Ioţcu a sărit de pe scaun şi a cerut ca banii să fie puşi în ceva şi să îi dea la plecare. Teancurile de bani au fost băgaţi într-o cutie de whisky, iar cutia într-o plasă pe care Ioţcu a preluat-o la plecare.

Cutia a fost găsită la percheziţie fără bani însă. Ioţcu s-a arătat înţelegător cu Drăgan care i-a spus că a intrat în cei 10.000 de euro pe care trebuia să-i mai dea, spunându-i că nu e o problemă şi să nu se grăbească. Când a dat declaraţie în faţa instanţei, Ioţcu a susţinut, referindu-se la momentul când a fost prins cu cei 10.000 de euro, că nu-şi aduce aminte să fi discutat în maşină cu Drăgan despre bani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel