Cum a fost ”surprins” Klaus Iohannis. Bogdan Chirieac, comentariu fulminant

Președintele Klaus Iohannis a fost fotografiat de ”Ora de Sibiu” plimbându-se pe bicicletă. 

”Ne bucurăm că dl președinte Iohannis se bucură și de frumusețile patriei, deși eu cred că nu se oprește aici. Nu e vacanță dacă nu ai traversat oceanul, pentru dl președinte.” a comentat analistul politic la Antena 3. 

(w670)

Foto: Ora de Sibiu/ Florin Țîntea

Bogdan Chirieac a adăugat: ”După mintea mea- dar nu vă luați după mine, eu sunt în vârstă, vin din altă epocă- un demnitar, cât este în funcție, nu ar trebui să aibă concediu. Una e că e în weekend, cum se duce acum președintele să-și încarce bateriile, alta cum pleacă demnitarii noștri în concediu cu săptămânile, cu lunile. Nu mai știu cum arată dl Liviu Dragnea, dacă mă întrebați. Chestiunea asta cu concediul la demnitari nu o înțeleg. Deci ești demnitar, te-ai angajat că faci și că dregi, cât ești în funcție, nu că pleci în concediu. După ce ai terminat cu funcția, îți iei concediu până la pensie și după pensie. Eu sunt de modă veche, mă așteptam ca dl președinte Iohannis să muncească 20 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, să plângă toți că-i pune neamțul la muncă, nu a fost să fie”. 

[citeste si]

Analistul politic a precizat că ”e un punct pozitiv pentru Guvern, care nu a plecat în concediu, pentru că nu e de plecat în concediu, cu zero absorbție fonduri europene, zero investiții ale statului, nu știi de unde dai banii de salarii și de pensii, ce faci cu mediul privat, nu știi cu Rogozin dacă nu cumva ai făcut-o lată. Un punct negativ cu dl Tudose e vacanța de Sfântă Mărie. De la începutul anului, România a fost numai într-o vacanță. Ce pot să spun este că-n zona de administrație, munca e extrem de bine plătită, dar foarte rară”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel