Cum a fost MRU intoxicat cu vită kobe de către RA-APPS

mru dece
mru dece

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, vineri seara, la Gândul Live, că dorința lui de a restructura RA-APPS l-a transformat în țintă politică. Din acest motiv s-a ajuns și la "mizeria" scandalului cu vita Kobe, dar și l-a amenințarea că ar fi mai bine "să lase lucrurile în pace".

"Au existat îndemnuri prieteneşti să las lucrurile în pace. Unele au fost aşa de prieteneşti încât a trebuit să sesizez organele în drept", a dezvăluit Mihai Răzvan Ungureanu. Potrivit lui, luna iunie era prevăzută restructurarea Regiei protocolului de stat, într-un "departament mărunt" din subordinea SGG.

"Planul pe care guvernul l-a avut în materie de reformă a RA-APPS a stârnit foarte multă emoţie în rândul celor care se ocupau de planificarea licitaţiilor. Emoţie pentru ce urmează să se întâmple când RA-APPS trece prin procesele de licitaţie corectă. Şi efectele acestei emoţii le-am văzut în timpul campaniei electorale. Este unul dintre motivele pentru care asupra mea au fost aruncate tone de mizerii ţine de acest lucru", a spus fostul prim-ministru.

Întrebat dacă unul dintre efectele la care face referire a fost și apariția în presă a listei de cumpărături cu produse foarte scumpe - parfurmuri, alifii, vită Kobe - pe care a fost acuzat că a plătit-o din bani publici, senatorul a răspuns: "Nu doar la asta. Printre altele și asta"." Celor care au pus în mişcare o asemenea minciună ordinară le spun că nu mă las până nu iese la iveală adevărul despre asemenea manipulare ordinară", a completat dl. Ungureanu.

Fostul premier nu a dorit să se pronunțe în legătură cu o eventuală implicare în scandalul RA-APPS a șefului administrației Georgian Surdu, dar că nu poate să nu remarce că "soția sa a candidat pentru un post de deputat din partea PNL".

Mihai Răzvan Ungureanu a mai afirmat că RA-APPS "a rezistat pe seama compromisului subteran peste 20 de ani". "RA-APPS este suma micilor compromisuri politice făcute în ultimii 20 de ani de viaţă politică postdecembristă", a continuat demnitarul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel