Cum a ajuns Poliția înaintea medicilor la răniții din liftul Spitalului Orșova

masina smurd
masina smurd

Un lift al Spitalului Județean din Orșova s-a prăbușit în gol, în timpul reparațiilor. Doi muncitori care lucrau la acest lift, grav răniți, au fost transportați la Spitalul Județean Severin. Deși tragedia s-a produs chiar în spital, polițiștii au ajuns înaintea medicilor la locul accidentului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, Nicolae Lohon, liftul, în care se aflau doi muncitori care efectuau lucrări la ascensor, s-a prăbuşit de la etajul al doilea.În momentul incidentului, patru poliţişti se aflau în unitatea medicală pentru o cercetare. Polițiștii au auzit strigătele de ajutor ale victimelor şi sunt primii care au intervenit pentru a le acorda primul ajutor. La faţa locului au ajuns pompieri de la Detaşamentul Orşova şi două echipaje de la Substaţia de Ambulanţă Orşova. Firma care deține contractul de întreținere a lifturilor este din Ploiești.

Asistenta uneia dintre ambulanţele ajunse la locul incidentului, Sabina Mihart, a declarat că cele două persoane au fracturi la membre şi traumatisme, fiind transportate la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel