Culisele fuziunii cu PDL-FC. Predoiu, peste MRU în sondaje

Președintele PDL, Vasile Blaga, a dezvăluit, la Interviurile DCNews, culisele fuziunii cu Forța Civică, partidul lui Mihai Răzvan Ungureanu. 

"În ceea ce-l privește pe MRU, am avut discuții pentru o fuziune prin absorție. Nu am luat încă o decizie. De aceea tac și spun doar că am avut discuții. După ce lucrurile vor fi clare, din punctul domniei sale de vedere, vor fi analizate în Biroul Permanent Național al PDL și vom intra într-o convenție cu propunerea respectivă, pentru că va trebui să existe un protocol de fuziune prin absorție, cum a existat atunci când s-a făcut PDL-ul. În ceea ce privește PMP, cu cine să discuți? Cu doamna Udrea nu putem discuta, nu-și dorește și nu ne dorim acest lucru", a spus Vasile Blaga, la interviul DCNEWS. 

Predoiu, plasat peste MRU în sondajele corecte

Vasile Blaga a fost întrebat care va fi funcția lui Ungureanu în PDL și dacă se va schimba candidatul la prezidențiale, odată ce MRU stă mai bine, în sondaje, față de Cătălin Predoiu. Vasile Blaga a spus că se va acționa conform cutumelor.

"Va primi o funcție, așa se face la astfel de fuziuni prin absorbție, este absolut normal. La președinție îl susținem pe Cătălin Predoiu. A fost votat de întreg partidul. PDL este cel mai democratic partid. De aceea am și avut performanța de la europarlamentare, pentru că s-au implicat toți membrii noștri. Au fost patru luni de alegeri interne, în toate filialele. Au candidat dl. Falcă și dl. Predoiu, iar Predoiu a câștigat detașat, a luat voturi mai mult de jumătate din numărul total al membrilor. Mai are la dispoziție o lună. Îl susținem peste tot prin țară și trebuie spus că a crescut foarte mult în sondaje. PDL crede în Cătălin Predoiu. Vom face analize sociologice, nu este un lucru așa simplu. În sondaje, cele corecte, care s-au dovedit extrem de precise, nu cele aruncate pe piață, Cătălin Predoiu este plasat  peste Mihai Răzvan Ungureanu".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel