CTP: Să-l vezi pe Mazăre dus de mascați, poate fi o satisfacție

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune că, pentru unii telespectatori, poate să fie o satisfacție că Radu Mazăre a fost ridicat de procurori, după ce primarul Constanței a jignit mult timp justiția din România.

”E important și acest aspect al atitudinii domnului Mazăre, care ani de zile a insultat organele de justiție, de ordine, a făcut bășcălie de ele, situându-se sub semnul unei intagilibilăti care a funcționat până acum. Unii telespectatori care l-au văzut pe Mazăre săltat au avut un semn de satisfcție. După ani de zile, să-l vezi dus cu mascații la DNA  poate să fie o satisfacție”, a declarat Popescu, marți seară, la Realitatea Tv.

Scriitorul consideră că, prin prisma faptului că România este o țară coruptă, rolul Direcției Naționale Anticorupție trebuie văzut ca un semn de normalitate.

”Să meargă șefii de consilii județene, primarii, miniștrii, orice demnitar să se ducă la DNA ca la spital sau ca la clinică să-și facă analizele. Să intrăm în normalitate. Eu nu știu dacă Mazăre a refuzat să se ducă la DNA, dar trebuia să se ducă ca Mitică Dragomir”, a mai spus jurnalistul.

”Eu sunt pentru intrarea în normalitate la DNA. Această instituție trebuie să intre în normalitate. Săracii, uite cum îi târăște la DNA. Aș vrea să-i văd pe demnitari că merg la DNA singuri.

Are o simbolistică nechemarea lui Mazărea atâția ani la DNA. Eu aș mai propune ca DNA să facă o hartă a României cu palatelele demnitarilor și cu hergheliile de mașini.

De ce brusc azi s-a constatat că Mazărea are o avere nejustificată?”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel