CTP: Antonescu forțează ruperea USL

ctp
ctp

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune că liberalul Crin Antonescu este cel care lasă impresia că forțează ruperea USL, rupere care, dacă va avea loc, va fi în dezavantajul președintelui PNL.

"În vreme ce domnul Ponta are numai atitudini defensive, refuză să răspundă la nivelurile de insultă pe care le licitează mereu domnul Antonescu – chelner, moșier – de asemenea a mai făcut o precizare că nu va veni cu un guvern USD, în vreme ce domnul Antonescu forțează continuu. E problema lui personală, nu o face nici măcar în folosul PNL-ului", a declarat Cristian Tudor Popescu, joi seara, la Digi24.

"Partidul Național Liberal nu are de câștigat nici din a merge pe liste separate față de PSD la alegerile europarlamentare și cu atât mai puțin prin ieșirea de la guvernare", a adăugat jurnalistul.

Scriitorul consideră că, în timp ce  Victor Ponta, Călin Popescu Tăriceanu sau Traian Băsescu sunt pentru menținerea PNL la guvernare - chiar dacă din punct de vedere tactic - singura persoană care forțează ieșirea PNL de la guvernare pare a fi Crin Antonescu.

"Factorul determinant este Crin Antonescu, care pierde oricum. Dacă USL se rupe, atunci pierde și PNL – care nu va scoate în alegerile europarlamentare un scor mai bun decât cel pe care l-ar fi avut pe liste comune cu PSD – domnul Crin Antonescunu mai are șanse la președinție. Își face iluzii dacă dreapta o să-l îmbrățișeze după toți acești ani de lipire de PSD. Dacă USL nu se rupe, atunci domnul Antonescu va ieși diminuat din toată această convulsie, colcăială, pentru că poziția sa a fost timpul de forțare, de rupere", a mai spus Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel